Posted by: mastura87 | December 10, 2008

percutianku…

Photobucket

huhu…dekat smigu aq kat kg…teman atok aq…mcm2 yg aq buat…kalo xsalah…tiap2 mlm, aku kluar…almaklum la…atok aq xleh ddk diam…de je plan dia…ayat atok yg aq xleh lupa…”nak wat pe ye akak?”…(akak nie nama samaran aq dlm fmly)…”bosan ddk umah..xde benda nak wat…nak g jln2 kat mne yek?”…aq time tue dah nak lelap…tp cancel…(smbg atok)…”bila ddk umah igt nak jln je…bila dah jln igt nak blk umah plak”….huhu…aku gelak je πŸ™‚

kebetulan besday atok 5hb g lepas…aq plan ngan makcik nak wat pulut kuning….bli hadiah sembunyi2…xnak atok thu…tup2 utih dah bagi present awal sehari…hancus plan kitorg…atok dah igt smula besday dia…nasib la..tp yg penting…aq sempat la celebrated sama2 kat kg…“HAPPY BELATED BESDAY ATOK πŸ˜‰ “…

Mmg btul..ddk kg..xsama mcm kat bandar…memory yg aq xleh lupa…aq tlg atok pungut buah kelapa…nak wat pulut…kat kg aku de byk pokok kelapa…huhu…time tue…penat tak terkata…biasanya adik2 laki aq yg wat…pernah gak aq bagitau atok…xyah la pungut lg kelapa…bli je kat kedai…bukan pe, aq kesian tgk atok…tp atok xnak membazir…dia syg tgk kelapa tu terbiar je…huhu…lepas tu, aq tlg kopek kulit kelapa..jgn xcaya…guna cara tradisional tau…hahaha…merah2 gak la…tapak tgn aq…dekat 10 biji kot aq kopek…huhu…sape kate bdk bandar xleh jd bdk kg?…hihihi…time kopek tue…de gak aq pikir…psl beruk…hahaha…kan senang kalo de beruk yg jinak…leh tlg aq kopek kelapa πŸ˜‰ …hahaha

04122008092

04122008093

p/s: nie lah…buah kelapa yg aq basuh dulu…sblm nak kopek…huhuhu πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: