Posted by: mastura87 | December 11, 2008

smiling pasta :)

380px-smilepasta

time cuti nie…rasa mcm pjg je…aku da blk umah semula…atok plak dah g rumah makcik aku kat kl…bosan gak…xde benda nak wat…so aku membazirkan masa…menonton movie…citer yg aku pilih SMILING PASTA…huhuhu…nie citer taiwan…HUDA yg tlg burn utk aku sem lps…cuma time tue aku igt citer nie xbest…tp bile tgk kat 8tv mcm best plak…leh la…kalo nak lyn bosan nie…hahaha…citer nie lbih kpd comedy story…so,byk gelak je…dlm citer nie de satu fmly yg ganjil…gelagat diorg smua buat aku ketawa…tp diorg smua de smgt k’kluargaan…tue yg aku respect sgt πŸ™‚ …de yg kata citer nie mcm FULL HOUSE…ye kot…psl loving story…artis popular fall in love ngan gadis biasa…yg aku perasan hero dlm citer nie, NICHOLAS TEO, de iras2 RAIN…hahaha…tue pendapat aku la…rupa2nya Nicholas Teo nie Malaysian singer…jap2…aku cari pic dia yer…huhuhu πŸ˜‰
1_465779830l nie lah Nicholas Teo…

Other Name : Nicholas Zhang

Birth : 29 November 1981 ( age 27 )

Born : Kuching, Sarawak

StarΒ  Sign :Β  Sagittarius

Height : 178 cm

Weight : 62 kg

bio_nicholasteo_front

kat bawah nie…watak2 utama bagi citer Smiling Pasta…dr kiri…Gino, Joyce Zhao, Cyndi Wang and Nicholas Teo

smiling-pasta

cidywong-4294 Nie lah hero n heroin citer Smiling Pasta…

cuba compare picture nie…de iras2 tak…hahaha…nie pendapat aku je πŸ™‚ …

dongliang 450px-rain_korean_singer1

p/s: Adha jgn marah…hihihi…aku pinjam pic rain jap!!!huhuhu πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: