Posted by: mastura87 | December 14, 2008

tibe2 je…hahaha

Nie antara lagu dlm Smiling Pasta…tajuknya…Tears from Polaris…sbnrnya idea nie dtg lps aku tgk citer nie ptg td…huhuhu…pd aku, lagu nie best…sedap d’dengar…huhuhu..pe2 je lah…layan je (Farah fauzana) 😉

Advertisements

Responses

  1. weii,sjk ble ni addicted ngn drama taiwan?? lmbt benor ko nengok citer ni..aq daa tgk mse scnd yer lg..lgu2, dlm cter ni mmg best..stkat aq nengok taiwan n korea movie, lagu2 dlm citer ni plg gempak…

  2. hu2…nasib la…ati aku bru t’buka nak tgk citer nie…tu pun kbtulan kluar kat 8tv…hihihi 😉 …kalo tdk…harammmm…tak tgk pun…a’a lgu dlm citer mmg best2…huhu


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: