Posted by: mastura87 | May 1, 2009

Boy over flowers

Bismillahhirahmanirrahim…

Salam ukwah buat semua…lama rasanya ana tidak mengedit blog Seteguhkasih…bukan kerna lupa, cuma ana lebih byk menghabiskan masa dgn mengedit blog Andai itu takdirnya…

Untuk kali nie…ana ingin berkongsi sebuah citer korean…tajuknya “Boy Over Flowers”…ana boleh katakan citer nie best la jugak…cuma terlalu pjg…ana menghabiskan sehari lebih…untuk menonton drama yg mempunyai 25 episodes…citer nie org kata mcm meteor garden…entah la, itu ana xleh nak comment…sbb ana xtgk pun meteor garden…tp citer nie byk mengajar ttg percintaan dan juga persahabatan…boleh la, kalo nak release tension…tgk la citer nie…kelakar pun kelakar…

Dlm drama nie, ada satu kumpulan F4..4 org anggota n smuanya lelaki…berkawan sejak kindergarten smpai sek men…mempunyai sikap yang berbeza tp bersatu hati…saling tlg-menolong antara satu sama lain…seronokkan kalo mempunyai sahabat yang sejati…biasa la, kalo citer korea mesti ada konflik percintaan…em…lebih kurang sama kot ngan citer2 korea yang lain…xberapa seronok nak citer psl percintaan…myb sahabat sekalian leh tgk sendiri…

Yg bestnya, lagu dlm citer nie semuanya best2 belaka…xthu la, sape yang nyayi…tp kena la dgn telinga ana…walaupun xthu mcm ne nak pronounce…he3…lagu2 kat bawah nie..antara lagu yang ana dlm B.O.F….layan je…hahaha

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: